Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kozlekedes/tomegkozlekedes/2010-12-10-vitezy-david-feljelentest-tesz-az-ellene-allitolag-folytatott-adatgyujtes-miatt

Vitézy Dávid feljelentést tesz az ellene állítólag folytatott adatgyűjtés miatt - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-10 11:26:49

Vitézy Dávid feljelentést tesz az ellene állítólag folytatott adatgyűjtés miatt

Vitézy Dávid feljelentést tesz az ellene állítólag folytatott adatgyűjtés miatt

Feljelentést tesz Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezetője az ellene állítólag folytatott adatgyűjtés miatt. Vitézyt a Hír Tv szerint még a BKV felügyelőbizottságának tagjaként figyelték meg.

Feljelentést tesz Vitézy Dávid a róla készült állítólagos adatgyűjtés miatt. A Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója a Hír Tv-ben azt mondta, hogy a róla gyűjtött adatok, híváslisták jogszabályba ütköznek, ezért megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A Hír Tv korábbi beszámolója szerint Vitézy Dávidot 2007 őszétől figyelték meg, amikor a BKV felügyelőbizottságának tagjaként belső vizsgálatokat kezdeményezett a korrupciógyanús ügyekben. A televízó birtokába került dokumentumok szerint telefonjának híváslistáját kielemezték, felmérték lakóhelyét, valamint a rokoni és baráti kapcsolatait. A jelentés készítői még azt is tudták, hogy Vitézy általában tömegközlekedéssel utazik, és mikor rendelt pizzát

Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20101210-feljelentest-tesz-vitezy-david-az-adatgyujtes-miatt.html

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 0°C Többnyire felhős

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület