Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/mediaajanlat

BpStart

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés


BudapestStart Médiaajánlat

Budapeststart közhasznú információs portál

A portál célja, és törekvése a Főváros teljes körű virtuális megjelenítése, az információk katalogizálása, és szűrten a Felhasználói igényeknek megfelelő megjelenítése.

 

 

Az oldal üzemeltetésének kizárólagos célja, hogy a főváros információi (intézményi, szociális, kulturális, gazdasági, céges) információk a lehető legegyszerűbben, és leggyorsabban jussanak el a lakossághoz.

Az információk összetétele az adatbázison kívül, a főváros hírei, (politikai, gazdasági, kulturális, kerületi Önkormányzati, sport, kék hírek, vállalati hírek.)

Az oldal egyedülállósága abban rejlik, hogy az információk koncentráltan, a lehető legegyszerűbb módon vannak a Felhasználók elé tárva, olyan kiemelten hasznos szolgáltatásokkal kiegészítve, mint a cégkereső, ahol  keresett objektum irányába végezhet keresést a fővárosi lakosság, ezzel mintegy virtuális hidat képezve a felhasználó, és a kiválasztott intézmény, cég, vállalkozás, szolgáltató között.

A portál kialakításában nagy figyelmet kap a felhasználók eltérő kora, és felhasználói ismerete, az iskolák, intézmények, különböző felhasználói csoportok, szakmai, üzleti érdeklődők igényeit követve.

 

Amennyiben szeretne megjelenni a portálunkon kérem jelentkezzen az [email protected] e-mail címen.

 

Média ajánlatunkat itt találja. ITT

A banner mérete maximum 80 K lehet.

 

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület