Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-nok/2010-12-13-szombaton-janicsak-veca-tavozott-az-x-faktorbol-geszti-gyavanak-tartja-mentortarsat

Szombaton Janicsák Veca távozott az X-faktorból - Geszti gyávának tartja mentortársát - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-13 11:34:37

Szombaton Janicsák Veca távozott az X-faktorból - Geszti gyávának tartja mentortársát

Szombaton Janicsák Veca távozott az X-faktorból - Geszti gyávának tartja mentortársát

Füttykoncert kísérte szombat este az X-Faktor stúdiójában Keresztes Ildikó döntését, amivel a nézőkre bízta, hogy ki essen ki a műsorból, s ezzel megpecsételte Janicsák Veca sorsát. Geszti Péter nagyon kiakadt.

Percekig dicsérte Keresztes Ildikó az X-Faktorban Janicsák Vecát, mégis, ahelyett, hogy ő maga eldöntötte volna, hogy a fiatal lány vagy a vele párbajozó Vastag Csaba jusson tovább, a könnyebb utat választotta. Keresztes a közönségre bízta az ítélethozatalt. Ezzel pedig lavinát indított el, hiszen a roppant tehetséges Veca kiesett, s a közönség soraiban sokan, valamint Geszti Péter, Veca mentora is a bátortalan Keresztest tartja felelősnek.

 

Keresztes Ildikó döntésképtelensége miatt kellett távoznia a legjobb női versenyzőnek

 

– Veca sokkal jobb, gazdagabb, érdekesebb előadó, mint Csabi. Nem is értem, hogy Keresztes Ildinek miért nem volt bátorsága ahhoz, hogy őt ejtse ki, talán gyáva volt picit. Nem tartom helyesnek a döntését, és finoman szólva sem vagyok érte hálás – háborgott még órákkal a döntés után is Geszti, aki úgy látja, Csabi maga mellett tudhatta öccse rajongóit is. – Még a boríték bontásánál is reménykedtem, de csalódtam. Tulajdonképpen nem is Csabi, hanem az egész Vastag család ejtette ki Vecát, hiszen azok, akik eddig Tomira szavaztak, most a bátyjára küldték az SMS-t – nyilatkozta a marketingguru.

A döntésképtelen mentortárs az adást követő órákban csak bámult maga elé, láthatóan nagyon megviselték a történtek.

– Nem akartam dönteni, hiszen mindketten remekül szerepeltek. Úgy voltam vele, hogy viselje a közönség a felelősséget! – hárított a mentor. – Őszintén hiszem, hogy Veca rettentő tehetség, s kívánom, hogy teljesüljön az álma– tette hozzá megtörten Keresztes.

 


A két mentor egyetlen dologban nem mellesleg egyetértett: mindkettőjük szerint Király L. Norbinak kellett volna ott állnia a végelszámolásnál.

– Csabinak és Norbinak kellett volna párbajoznia. Norbinál veszélyes, hogy mikor tűnik el a rajongóiból az a rácsodálkozás, ami most még megvan. Könnyedén kiéghet az érte való rajongás, ezért neki mindig valami újat kell kitalálnia, hogy a közönség szeretetét megnyerje – vélekedett Geszti. – Ha az egész versenyt nézem, akkor nem Vecának kellett volna párbajoznia, hanem egy másik fiúnak, talán Norbinak. Közben meg azt is gondolom, hogy Norbi nagyon jó, annyira egyszerű, nyers, tehetséges és profi, mint kevesen. Nikolas pedig olyan jó, hogy neki kellene megnyernie az X-Faktort – gondolkodott el Keresztes.

Forrás: http://www.borsonline.hu/news.php?hid=36671


« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 2°C Esős
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület