Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/vallalati-hirek/2010-09-24-tartos-szortelenites-budapest-belvarosaban-ipl-modszerrel

Tartós szőrtelenítés Budapest belvárosában IPL-módszerrel - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés

Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-09-24 11:08:28

Tartós szőrtelenítés Budapest belvárosában IPL-módszerrel

Tartós szőrtelenítés Budapest belvárosában IPL-módszerrel

A mai kor esztétikai igényei indították útjára, és forradalmasították a tartós szőrtelenítés különböző módszereit.  Ennek ellenére tartós szőrtelenítés és tartós szőrtelenítés között is óriási minőségi és technológiai különbségek találhatóak a piacon.

Ha most itt végeláthatatlan szakszöveggel fárasztanálak a tartós szőrtelenítés mikéntjéről, el sem olvasnád, és nem is értenéd annyira, így sokkal jobb, ha elmesélem miért érdemes a Laderma szolgáltatásit igénybe venned. Mert nem a hagyományos „tucat” kozmetikai lézerrel folyik a kezelés, hanem a legújabb generációs IPL orvosi gép áll rendelkezésre.

 

szőrtelenítés budapest

A tartós szőrtelenítés a Ladermánál eredményesebb és fájdalom mentesebb, még a sötétebb bőrtípusokon is, mivel a bőrfelmelegedésért felelős infravörös hullámokat kivonják a folyamatból. Kellemes környezetben, kényeztető és szakértő kezek között szépülhetsz, nyugodt, oldott légkörben szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrtől, akár a kényes területeken is. A Laderma Budapest most ráadásul akciókkal, ajándék testrészkezelésekkel, és további ajándékokkal is kedveskedik vendégeinek. A szalonban mindemellett a Magyarországon forradalmi újdonságnak számító Speedfitness tréning is igénybe vehető.

Az esztétikai központ kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az alkalmazott módszerek ne csak látványosak, de egészségesek és tartósak is legyenek az egész szervezetre nézve.

 

A Laderma Budapest nem csak a minőségi technológiában, de az árak tekintetében is versenyképes, a hagyományos kozmetológiai szőrtelenítő eljárásokkal szemben, amiről az alábbi hivatkozáson tudsz meggyőződni:

http://www.laderma.hu/árlista

 


A kezelés menetéről és az előtte történő tanácsadásról az alábbiakban olvashatsz:

Tanácsadás

A  kezelés előtt történő megbeszélés a módszer leglényegesebb mozzanata. Az ingyenesen igénybe vehető tanácsadásnál elegendő időt szánj arra, hogy az összes kérdésed megválaszolásra kerüljön, és maximális felvilágosítást kapj a kezelési módszerekről. Ezt követően szakvéleményt kapsz a kezelni kívánt testrészekről, és megvizsgálják bőrtípusodat illetve a szőrszínt és a szőrszálak erősségét. Személyes kérdőív segítségével tájékozódik a Laderma munkatársa bőröd barnulási jellemzőiről, és a napozási szokásairól. Ezek után összeállítják a személyre szabott kezelési tervet, és optimális módon előkészítenek a kezelésre. Így a leghatékonyabb és a legeredményesebb a tartós szőrtelenítés.


Tanácsok, a tartós szőrtelenítés eredményeinek optimalizálása érdekében


A legjobb eredmény elérése, és a kezelésre történő optimális felkészülés érdekében az alábbi tanácsok megfogadása ajánlott: 14 nappal az első kezelés előtt és a kezelés teljes ideje alatt fel kell függeszteni az alábbi tevékenységeket, hogy ezek a tényezők ne rontsák a kezelés eredményességét.

  • Epillálás
  • Gyantázás
  • A szőr kihúzása csipesszel
  • A szőr halványítása és szőkítése
  • Szőrtelenítő krém használata
  • A kezelés kezdete előtti 2-3 hétben kerülni kell a napozást, és a szolárium használatát

Az alábbi útmutatások szerint tudsz felkészülni a tartós szőrtelenítés kezelésekre:

  • Arckezelés esetén távolítsd el a sminket, és alaposan tisztítsd meg arcodat.
  • Ajánlott  24 órával a kezelés előtt megborotválni a kezelt területeket.
  • 24 órával a kezelés előtt nem tanácsos szaunába, uszodába vagy pezsgőfürdőbe menni, a klór bőrre gyakorolt hatása miatt

 

 

Tartós szőrtelenítés Budapest

 

A tartós szőrtelenítés kezelés menete

Bőröd védelme érdekében, hűsítő kontaktgéllel kenik be a kezelt terület bőrfelületét.
A kiválasztott kezelési mód függ a bőröd- és szőrszálaid típusától valamint a szőr növekedési ciklusától.

A szőrtelenítés során csak azok a szőrtüszők fognak elhalni, amelyek a kezelés idején növekedési fázisban (anagénfázis) vannak. Szőrzetünk nagy többsége nyugalmi állapotban van, csak kb. 20-30%-a van éppen az anagénfázisban (testrésztől függően változhat) Ezért 6-10 hetes szünetek beiktatásával több kezelésre van szükség, hogy a tartós szőrtelenítés eredményessége garantálható legyen.

A kezelés időtartama a kezelendő testrésztől függően változó. A kezeléseket követően természetesen tanácsokat kapsz az otthoni bőrápolásra vonatkozóan. Fontos, hogy a szőrtelenítést követő 24 órában ne tedd ki a bőrödet klóros víz, forró zuhany, szaunázás vagy szolárium okozta irritációnak.

Amennyiben további információt szeretnél a tartós szőrtelenítéssel, vagy a Laderma Budapest szolgáltatásaival kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére. Ha pedig már döntöttél, csak időpontot kell kérned ingyenes tanácsadásunkra, konzultációnkra.
Várjuk hívásod, ne maradj le ajándékainkról!

www.laderma.hu

 

Időpont egyeztetés, további információ: +36 20 5599 446

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület