Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/keruleti-hirek/11-kerulet/2010-12-10-ujbudan-is-jart-a-mikulas

Újbudán is járt a Mikulás - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-10 14:45:52

Újbudán is járt a Mikulás

Újbudán is járt a Mikulás

Második alkalommal szervezték meg a Beregszászi téri játszótéren a Mikulásváró ünnepséget. Vasárnap délelőtt a gyerekek verőfényes napsütésben foglalták el a megújított játszóteret, majd amikor a Mikulás is megérkezett, boldogan vették át az ajándékokat.

A szervező is meglepődött, amikor annyi levelet kapott a Mikulás-ünnepség tervezésekor a környékbéli szülőktől, hogy megtelt a postaládája. Ezért idén másodszor is összehozta a társaságot, és persze a Mikulás-váró ünnepséget a gyerekek legnagyobb örömére. A kopogós, de napsütéses vasárnap délelőtt kicsik és nagyobbak önfeledten csúszdáztak, hintáztak, fogócskáztak a téren, eleinte még alig-alig gondolva a hamarosan érkező Mikulásra. A játék lefoglalta őket, miközben a szülők is kikapcsolódtak, megbeszélték a karácsonyi előkészületeket, és az élet apró-cseprő dolgait.

 

 

Közben finomságokat kóstoltak, és némi forralt borral, teával melegítették fel magukat az igazi, téli hidegben. Sokan eljöttek, még nagymamák, nagypapák is együtt töltötték advent második vasárnapjának délelőttjét

 

 

- Olyan örömmel, annyian jelentkeztek, amire nem számítottam. Úgyhogy ismét igaz volt, már csak egy jobb van annál, hogy ajándékot kapunk: amikor mi magunk adhatunk - mondta el a program ötletgazdája, Király Nóra. A fideszes önkormányzati képviselő kiemelte, hogy immár a megújított, új játékokkal felszerelt játszótéren várják a Mikulást a gyermekek.

 

 

Mikuláscsalogató énekszóra, versekre meg is érkezett a várva várt vendég, akit ezúttal egy Krampusz is elkísért. A gyerekek csillogó szemmel várták, mit mond a Mikulás, majd örömmel vették át ajándékaikat.

Forrás: http://www.ujbuda.hu/hirek.php?articleid=4068 (II. kerület Önkormányzat)

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 6°C Tiszta
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület