Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-nok/2010-12-13-megasztar-az-utolso-donto-kiesoje-szij-melinda

Megasztár - Az utolsó döntő kiesője Szíj Melinda - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-13 11:44:51

Megasztár - Az utolsó döntő kiesője Szíj Melinda

Megasztár - Az utolsó döntő kiesője Szíj Melinda

A tehetségkutató utolsó döntőjében a győri asszony alul maradt Tolvai Renátával szemben.

Az idei legjobb három versenyző ezen a héten a Megasztár 5 Fináléjába való bejutásért küzdött meg.

Szíj Melinda Liza Minnelli Cabaret-jával szinte osztatlan sikert aratott. Eszenyi Enikő világszámnak nevezte a teljesítményt. Ennek ellenére a voksok lezárása után, a nézők döntése alapján hatalmas meglepetésre Kökény Attila jutott elsőként tovább. Melinda szinte végig a műsor alatt óriási fölénnyel vezetett, de úgy tűnik, rajongói a verseny végére már elfáradtak. A zsűri végül Kökény Attila finálébeli vetélytársának a 19 éves Tolvai Renátát választotta. A kétgyermekes győri ügyintéző megköszönte a rengeteg szeretet, amivel elhalmozták az emberek, és az ítészeknek, hogy döntésükkel egy hatalmas terhet vettek le a válláról.

A magyar Susan Boyle-ként emlegetett versenyzőt rengetegen támadták az elmúlt hetekben. Többen úgy vélték, - köztük Mester Tamás is - hogy a 41 éves asszony nem sztáralkat: tehetséges, de nem olyan személyiség, aki elbírná az ezzel járó terhet. Szíj Melindát már korábban is számtalan kritika érte, mocskolódó üzenetek sokaságát kapta kommentelőktől az interneten, sőt volt, hogy ő maga könyörgött, szavazzák ki a Megasztárból. Nemrég pedig a konkurenciának számító X-Faktor műsorvezetője, Sebestyén Balázs alázta porig a Class FM egyik reggeli adásában, szerinte ugyanis az énekes csak szerepet játszik, és megvezeti az országot. Az mindenesetre biztos, hogy Melinda mára jelenség lett Magyarországon, és egyben ő a legmegosztóbb szereplő is a tehetségkutató történetében.

Illés Gabriella, a műsor producere egyébként hatalmas meglepetést okozott a pénteki döntő próbájának szünetében a TOP 3-nak: átnyújtotta az első lemezt, amelyen az ő előadásukat hallgathatják újra és újra a rajongók. Forrás:

Jövő héten a Megasztár fináléjában végre kiderül: ki lesz az Év Hangja 2010-ben!

Forrás: http://www.hir24.hu/bulvar/184605/szij-melinda-kiesett-a-megasztarbol.html

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 2°C Ködös
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület