Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/keruleti-hirek/3-kerulet/2011-01-04-obuda-onkormanyzat-pedagogusok-kituntetese-felhivas

Óbuda Önkormányzat - Pedagógusok kitüntetése-felhívás - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-04 16:15:29

Óbuda Önkormányzat - Pedagógusok kitüntetése-felhívás

Óbuda Önkormányzat - Pedagógusok kitüntetése-felhívás

Tájékoztató az óvodapedagógusok és tanítók jubileumi diplomájának igényléséről.

Felhívjuk a nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy a Felsőoktatási törvény 2005.CXXXIX tv. 65.§ (3) bekezdés szerint óvónőképzőt, illetve tanítóképzőt végzett és diplomáját

50 éve szerzett pedagógus arany,

60 éve szerzett pedagógus gyémánt,

65 éve szerzett pedagógus vas, illetve

70 éve szerzett pedagógus rubin

díszoklevelet kaphat,

ha legalább 30 évet eredményesen dolgozott pedagógusként.

A kérelem az önkormányzat Oktatási és Kulturális Főosztályán nyújtható be. A kérelemhez csatolni kell egy rövid szakmai önéletrajzot, első igénylés esetén a diploma másolatát (a másolást és hitelesítést a főosztályon elvégzik), valamint a 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolást, erre a munkakönyv szolgál (arról is fénymásolatot készítenek a főosztályon). Magasabb fokozatú jubileumi diploma igénylése esetén csak az előző jubileumi diploma fénymásolatát szükséges benyújtani a kérelemhez csatoltan.

Kérjük, hogy az igényléseket február végéig az Oktatási és Kulturális Főosztályra behozni, illetve beküldeni szíveskedjenek (1033 Budapest Laktanya u 4. II.em.). A kérelem tartalmazza a kérelmező lakcímét, (ha van) a telefonszámát, adószámát, TAJ-számát, valamint, hogy a kérelmező hány évet dolgozott pedagógusként a kerületben.


A diplomák átadása ünnepélyes keretek között fog megtörténni, illetve egyes esetekben a főiskolákon rendezett ünnepségeken.

Bővebb tájékoztatást az Oktatási és Kulturális Főosztályon nyújtanak a 4378-541, 4378-653 telefonszámon.

A tanári diplomával rendelkezők közvetlenül a főiskolán, illetve egyetemen (jogutódján) kérhetik jubileumi diplomájukat, nem az önkormányzaton keresztül.

Forrás: http://www.obuda.hu/cikk/1101/295163/20110104_pedagogusok_kituntetese_felhivas_1.htm

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 3°C Ködös
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület