Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-nok/2011-01-10-valovilag-kiraly-l-norbi-osszetorte-aniko-szivet

ValóVilág - Király L. Norbi összetörte Anikó szívét - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-10 10:39:36

ValóVilág - Király L. Norbi összetörte Anikó szívét

ValóVilág - Király L. Norbi összetörte Anikó szívét

A borospohárban és Alekosznál kereste az enyhülést szerelmi bánatára Anikó, akit Király L. Norbi csúnyán kikosarazott.

A ValóVilág rosszkislánya – mint ahogyan megírtuk – szinte másodpercek alatt habarodott bele az X-Faktor rekedtes hangú bonvivánjába, Király L. Norbiba. Az énekes csak rövid időre látogatott a villalakók közé, ám ez is elég volt Anikónak ahhoz, hogy fellobbanjon benne a szerelem lángja. Norbi ezt fojtotta most el kurtán-furcsán megírt levelével. „Mint ahogyan mondtam is, kialakulóban van egy kapcsolatom, de ha kijössz a villából, szívesen látlak valamelyik fellépésemen" – olvasta be Anikó a kamerába Norbi levelét, miközben könnyeit nyeldeste.

Anikó szívét gyakorlatilag porrá zúzta az elutasítás. Gonosz érzések törtek rá, újra felrémlett benne, hogy csak kihasználják a férfiak. Habár a gondolat sablonosnak tűnhet, Anikónak van alapja rá: a sokak által a villa legjobb nőjének tartott lánynak idáig szinte csak futó kalandja volt, amelyekből pedig mindig ő került ki vesztesen.

– Egy komoly szerelme volt eddig – erősítette meg lapunknak egyik barátja, Nándor. – Azután csak könnyedebb kapcsolatai voltak, valahogy nem találja a szerelmet. Pedig barátai szerint senki nem vágyik úgy a szeretetre, mint ő. Csak olyan közegben érzi jól magát, ahol megkapja a törődést, talán ezért is szeretett bele ilyen hirtelen Norbiba.

– Norbi kezdeményezett, ő tette meg az első lépést, ő csókolta meg szilveszter éjszakáján a villában Anikót – érvelt Nándor. – Ha nem teszi, akkor Anikó sem ragaszkodott volna hozzá ennyire, és nem viselte volna meg így a dolog. Biztos vagyok benne, hogy a bezártság is közrejátszott abban, hogy ennyire összetörte az elutasítás. Ismerősei szerint Anikó szerint feldolgozza, hogy kikosarazták, de biztos, hogy nem él a Norbi által felkínált lehetőséggel, és nem látogatja meg az énekest a fellépésein.

Forrás: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kiraly-l-norbi-osszetorte-aniko-szivet-2040750/

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 10°C napos
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület