Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kek-hirek/rendorsegi-hirek/2011-01-05-egy-drogbeteg-tamadta-meg-az-idos-ferfit-a-nyiro-gyula-korhazban

Egy drogbeteg támadta meg az idős férfit a Nyírő Gyula Kórházban - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-05 14:19:04

Egy drogbeteg támadta meg az idős férfit a Nyírő Gyula Kórházban

Egy drogbeteg támadta meg az idős férfit a Nyírő Gyula Kórházban

Egy többszörösen kezelt, kisebb bűncselekményeket is elkövető drogbeteg férfi támadta meg a budapesti Nyírő Gyula Kórház pszichiátriáján kedd este a 68 éves beteget, aki ezt követően meghalt - közölte a kórház vezetése szerda reggel az MTI-vel. A 20 éves fiatalember ellen a rendőrség büntetőeljárást indított.

A kórház közleménye szerint a drogbeteg férfi az intézmény egyik pszichiátriai osztályának zárt részlegén a megfelelő kezelés és óvintézkedések ellenére támadta meg a kórteremben a közelében fekvő, mind tudatilag, mind testileg súlyosan leépült 68 éves beteget. A kórház főigazgatója elrendelte a részletes belső vizsgálatot az ügyben.


A Budapest Rendőr-főkapitányság (BRFK) a honlapján szerdán azt közölte, kedd este bejelentés érkezett hozzájuk, amely szerint egy fővárosi kórházban bűncselekmény áldozata lett egy ott ápolt idős beteg.


Mint írták, a rendőrség munkatársai haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, a tanúk kihallgatását, a bűnügyi technikusok elvégezték a helyszíni szemlét. Az összegyűjtött információk alapján a 68 éves beteget a vele közös helyiségben elhelyezett, orvosi kezelés alatt álló 20 éves fiatalember ölte meg.


A 20 éves férfival szemben a főkapitányság büntetőeljárást indított.

MTI 2011. január 5., szerda 9:22

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 3°C Ködös
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület