Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-ferfiak/2010-11-29-gregor-bernadett-osszebutorozott-magyar-attilaval

Gregor Bernadett összebútorozott Magyar Attilával? - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-11-29 13:57:38

Gregor Bernadett összebútorozott Magyar Attilával?

Gregor Bernadett összebútorozott Magyar Attilával?

A sztárpárnak elege lett abból, hogy eddig csak a színész titkos albérletében, bujkálva találkoztak.

A Napi Ász értesülései szerint Berni és Attila már javában rendezgeti közös otthonukat, ugyanakkor szívükben állítólag nem teljes a béke: lelkifurdalásuk van elhagyott párjuk miatt.

A lapnak a páros egyik közeli ismerőse nyilatkozott. Az informátor szerint Bernadették szinte minden nap rágódnak elhagyott párjuk miatt, és állítólag olyan is előfordult, hogy egy-egy beszélgetés után sírva ölelték és csókolták egymást.

Az ismerős úgy véli, - bár sokan támadják és elítélik őket kapcsolatuk miatt - az emberek irigylik tőlük, hogy átélhetnek ekkora szenvedélyt.

A két színész mindig ügyel arra, hogy senkinek se biztosítsanak támadási felületet, közös előadásukra is egyedül érkeznek. A színházban mindig odafigyelnek, hogy ne ők, illetve a körülöttük kialakult botrány legyen a középpontban. A próbákon elvégzik a munkájukat, majd külön távoznak.

Forrás: http://www.hir24.hu/szines/177663/gregor-bernadett-osszebutorozott-magyar-attilaval.html

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -4°C Ködös
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület