Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/oktatas/egyeb-oktatasi-hirek/2010-12-28-a-budapesti-gazdasagi-foiskola-hallgatoja-nyerte-iden-a-pr-szovetseg-pr-szakdolgozat-palyazatanak-fodijat

A Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója nyerte idén a PR szövetség pr-szakdolgozat pályázatának fődíját - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-28 13:47:27

A Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója nyerte idén a PR szövetség pr-szakdolgozat pályázatának fődíját

A Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója nyerte idén a PR szövetség pr-szakdolgozat pályázatának fődíját

A tavalyinál szerényebb létszámú résztvevővel, ám a zsűri véleménye szerint a benevezett dolgozatok minőségét tekintve egyértelműen magasabb színvonalon folyt idén a Magyar PR Szövetség pr-szakdolgozat versenye. A beérkezett 14 pályaműből az első körben egy 16 főből álló elő-zsűri választotta ki az öt legérettebb, szakmailag legértékesebb munkát. A döntőbe kerültek közötti sorrendet pedig egy másik, az előzőtől független zsűri állította fel.

A legjobb teljesítményt elismerő "Az Év PR-szakdolgozata 2010" címet idén a BGF Kommunikáció és Médiatudományi Szakán végzett Regenbach Zsófia "Bizalom, bizalmatlanság a nonprofit szektorban" c. munkája nyerte el. A második helyen Völgyi Katalin "Vállalati önkéntesség Magyarországon", a harmadikon pedig Bognár Gergely "Quo vadis, pr-mérés" c. dolgozata végzett. Utóbbiak mindketten a BKF hallgatói voltak. Perlaky-Papp József, az idén legtöbb pályaművet benevező Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola docense szerint a szakdolgozatok megmérettetésének lehetősége évről-évre nagyobb presztízst és motivációt jelent a pr-szakdolgozatot író diákok számára, hisz a legjobbak a szakmai elismerést mint ajánlást viszik tovább pályájuk során. Ez pedig a versengéstől hangos kommunikációs piacon egyre nagyobb értéket képvisel – hangsúlyozta a főiskola docense.

Dr. Szeles Péter, az MPRSZ elnöke az idei pályázati forduló értékelve elmondta: "Évről-évre azon vagyunk, hogy a minket követő szakember-generáció felkészültsége növekedjen, így tudással és tapasztalattal felvértezett fiatalok kerüljenek a gyakorlatba.

Meggyőződésem, hogy e pályázattal idén is utat tudtunk mutatni ezen a téren." Morva Gábor, a Magyar PR Szövetség elnökségének tagja, a pályázat koordinátora az idei pályázati fordulót értékelve úgy fogalmazott:

"A dolgozatok színvonalának fejlődését mutatja az is, hogy az idei nyertesek között már két olyan munka is szerepel, amely a hazai versenyt követően hamarosan a nemzetközi porondon is megmérettetheti magát. A Szövetség e nemes versengéshez most és a jövőben minden segítséget és szakmai támogatást meg kíván adni." Az idei pályázati forduló döntőbe jutott munkáit bíráló zsűri tagjai: •    Balaton Anita, a CAFÉ PR ügyvezető igazgatója •    Bede Márta, a Well PR ügyvezető igazgatója, •    Benyó Zsuzsanna, a Grayling vezérigazgató-helyettese, egyben a zsűri elnöke •    Dr. Rácz Gábor, válságkommunikációs szaktekintély •    Sárosi Péter, a PublicPress Kommunikációs és Menedzsment Tanácsadó Kft. alapító tulajdonosa, •    Széll András, a Petrányi & Széll PRovocative Communications ügyvezető igazgatója •    Szondi György, Leeds Business School tanára A pályázat ünnepélyes díjátadására 2010. december 16-án, az MPRSZ Alapszabályt módosító, valamint Somfay Dorottya személyében új elnökségi tagot kooptáló közgyűlését követően került sor.
Kiadó: Magyar Public Relations Szövetség

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -4°C Hóesés
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület