Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/zold-budapest/kornyezetvedelem/2011-01-13-palyazat-zold-ovoda-cimre-hatarido-februar-14

Pályázat Zöld Óvoda címre - Határidő február 14 - BpStart.hu

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) és a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) megbízásából a Wekerle Sándor Alapkezelő pályázatot hirdet a " zöld óvoda 2011

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-13 15:26:16

Pályázat Zöld Óvoda címre - Határidő február 14

Pályázat Zöld Óvoda címre - Határidő február 14

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) és a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) megbízásából a Wekerle Sándor Alapkezelő pályázatot hirdet a "Zöld Óvoda 2011" cím elnyerésére. Határidő február 14.

Az évente meghirdetett pályázaton minden olyan belföldi óvoda részt vehet, amelynek pedagógiai programjában kiemelt helyet foglal el a környezeti nevelés, és az elmúlt három évben sikeresen valósított meg ehhez kapcsolódó tevékenységet. Cél, hogy az óvodások élményeken, tapasztalatokon keresztül ismerkedjenek meg a környezettudatos életvitellel.

Az először pályázó intézményeknek a Zöld Óvoda Kritériumrendszer 60 százalékát, a címet másodszor elnyerni kívánóknak a 80 százalékát kell teljesíteniük.

Eszerint olyan feltételeknek kell megfelelniük, mint például a szelektív hulladékgyűjtés, a csoportszobák környezettudatos berendezése sok növénnyel, természetből vett díszítőelemekkel, az óvodapedagógusoknak pedig tisztában kell lenniük a fenntarthatóság fogalmával, és példát kell mutatniuk a gyerekeknek az egészséges, környezettudatos életmódra. A nyertesek három évig használhatják a "Zöld Óvoda" címet, ami ismételt pályázat útján újra megszerezhető.

A pályázatokat 2011. február 14-ig kell benyújtani, elektronikusan a Wekerle Sándor Alapkezelő oldalán és papír formában is. A pályázat teljes szövege és további információk itt olvashatók.

Forrás: http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=26414&PHPSESSID=958e1152aa51d66445806838c303ebf0

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 6°C napos
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület