Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kozlekedes/forgalmi-hirek/2011-01-13-a-fovinform-mai-hirei-szerda

A Fővinform mai hírei - szerda - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-13 14:29:57

A Fővinform mai hírei - szerda

A Fővinform mai hírei - szerda

A Fővinform mai hírei. EU rendezvény, Belváros – megállni tilos. Károly krt – útépítés. XX. kerület, Alsó Határ út – útlezárás, egyirányúsítás. III. kerület, Lajos utca – vízvezeték javítás.

EU rendezvény

Az EU soros elnökség rendezvénye miatt a Belvárosban nem szabad megállni az Apáczai Csere János utcában a Vigadó tér és a Március 15. tér között ma 6.00-tól holnap éjfélig .

 

Károly körút

A Károly körúton folyó munkák miatt ma 10.00 órától lezárják az Astoriától a Dohány utca irányába vezető szélső sávot. Az Andrássy út felé haladók számítsanak forgalom lassulásra. A WESSELÉNYI utcából továbbra sem lehet kihajtani a Kiskörútra, a kerülőút a Dohány utca – Síp utca – Rákóczi út útvonal. A 47-es és a 49-es villamosok Buda felől az Astoriáig járnak.

 

XX. kerület, Alsó Határ út

A XX. kerület ALSÓ HATÁR UTAT mától félszélességben lezárják a Török Flóris utca és a Vörösmarty utca között, ezért egyirányúsítják a Török Flóris utca felé a pesterzsébeti gyűjtőcsatorna építése miatt.

 

III. kerület, Lajos utca

A III., LAJOS UTCÁBAN a Galagonya utca közelében irányonként csak egy sávban lehet közlekedni, mert vízvezetéket javítanak. Torlódásra kell számítani.

 

Forrás: http://www.fovinform.hu/home/index.php

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 6°C napos
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület