Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/keruleti-hirek/fopolgarmesteri-hivatal/2010-12-16-fovarosi-kozgyules-megszuntettek-a-kossuth-teri-melygarazs-szerzodest

Fővárosi Közgyűlés - Megszüntették a Kossuth téri mélygarázs-szerződést - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-16 10:39:07

Fővárosi Közgyűlés - Megszüntették a Kossuth téri mélygarázs-szerződést

Fővárosi Közgyűlés - Megszüntették a Kossuth téri mélygarázs-szerződést

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén úgy döntött, megszünteti a Kossuth téri mélygarázs építésére vonatkozó szerződést a Parking Kft.-vel.

György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes az előterjesztésében emlékeztetett: a főváros és az Országgyűlés Hivatala 2008 júliusában kötött megállapodást a Kossuth téri mélygarázs, látogatóközpont és közpark létrehozására. A főváros a beruházás megvalósítására 2008 decemberében eljárást írt ki, amelyet a Parking Kft. nyert el; a cég vállalta, hogy 2010. december 31-ig megvalósítja a beruházást.


A Parking Kft. azonban - olvasható az előterjesztésben - nem tudta beszerezni a jogerős építési engedélyt, így nem teljesíthető a december végi határidő sem. Ráadásul Magyarország 2011. első félévében az európai uniós elnökségi feladatokat látja el, így a kivitelezés a közeljövőben nem valósítható meg.


György István ezért javasolta, a közgyűlés közös megegyezéssel szüntesse meg a Parking Kft.-vel kötött szerződést.

MTI 2010. december 15., szerda 18:21

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -7°C Széllökések

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület