Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-ferfiak/2010-12-15-nemeth-kristofek-eloszor-es-egyben-utoljara-szolaltak-meg-egyutt-a-nyilvanossag-elott

Németh Kristófék először és egyben utoljára szólaltak meg együtt a nyilvánosság előtt - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-15 12:54:57

Németh Kristófék először és egyben utoljára szólaltak meg együtt a nyilvánosság előtt

Németh Kristófék először és egyben utoljára szólaltak meg együtt a nyilvánosság előtt

Először és egyben utoljára szólaltak meg együtt a nyilvánosság előtt: a színész és felesége csak a Fókuszban beszélt válságba jutott házasságáról.

Mint arról korábban beszámoltunk, négy és félévnyi együttlét után, tönkrement Németh Kristóf és felesége, Nikolett kapcsolata. Nincs két hete, hogy egy hetilap nyilvánosságra hozta a házaspár magánéletének eddig nem ismert problémáit.

Rengeteg pletyka kapott ekkor szárnyra: „Kristófot elhagyta a felesége egy másik férfiért, magára hagyva az apukát a kisfiúkkal.” „A színész összeomlott és visszavárja feleségét.” „Kristóf nem engedte, hogy az édesanyja magával vigye Lóci fiúkat és félelemben tartja őket”. A házaspár ezért úgy döntött, együtt ülnek le a Fókusz kamerája elé, és tisztázzák a megválaszolatlan kérdéseket most először és utoljára.

Nikolettet az bántja a legjobban, hogy úgy érzi, rossz anyaként állították be őt a lapok, aki elhagyta a családját egy másik férfiéért. A lány cáfolta, hogy így történt volna, szerinte azért romlott meg a házasságuk, mert nem fordítottak elég időt és figyelmet egymásra. A problémák már hónapokkal ezelőtt jelentkeztek, és hiába próbálták megoldani őket, nem sikerült. Augusztus végén döntöttek úgy, hogy különköltöznek.

Ma még nem tudják, hogy megmenthető-e a házasságuk, abban viszont mindketten egyetértenek, hogy szeretnék, ha kisfiúk, Lóci a lehetőségekhez képest a legkevesebbet sérülne.

Forrás: http://www.hir24.hu/szines/186570/nemeth-kristofek-kiteregettek-a-szennyest.html

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -7°C Széllökések

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület