Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/fooldal/2010-11-26-bankrablas-kispesten-egy-halott-a-harom-bankrablo-kozul

Bankrablás Kispesten, egy halott a három bankrabló közül - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-11-26 18:27:37

Bankrablás Kispesten, egy halott a három bankrabló közül

Bankrablás Kispesten, egy halott a három bankrabló közül
Egy kispesti bankot pénteken délután fél négy körül támadott meg három fegyveres, akik közül egyet meg nem erősített információk szerint lelőttek, egyet pedig elfogtak a helyszínre érkező rendőrök.

Egy kispesti bankot pénteken délután fél négy körül támadott meg három fegyveres, akik közül egyet meg nem erősített információk szerint lelőttek, egyet pedig elfogtak a helyszínre érkező rendőrök.

A lövéseket és a szirénákat a Hírszerző közelben tartózkodó munkatársa hallotta meg. Az információk szerint a harmadik bankrabló egy közeli panelházba menekült, amit a rendőrség körbevett. A BRFK egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban lelőttek-e valakit a helyszínen, részletes tájékoztatást későbbre ígértek.

Vesztegzár

A bankrablás a Fő utcában, az Üllői út Határ úton túli részén történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, helyszíni információk szerint az Üllői úton mindkét irányban rendőrautók állnak, a közeli Szigligeti utcát hermetikusan lezárták, valamint egy mentőautó is érkezett. Az érintett épületet a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ kommandósai körbevették, a környéken körülbelül három tucat rendőrautó áll. A ház bejáratánál fegyveres kommandósok állnak, se ki, se be nem engednek senkit.

A Szigligeti utca a Fő utcához képest az Üllői út túloldalán helyezkedik el, úgy tudni, itt lőtték le az egyik tettest, miután rálőtt a rendőrökre, akik viszonozták a tüzet. A rablók tehát átjutottak az úton és néhány sarkot menekültek, mielőtt a tűzpárpajt követően egyikük elbújt volna a panelben. A lelőtt rablónál az MTI szerint sorozatlövő fegyver volt, a holttest és a fegyver jelenleg egy autó mellett fekszik.

Hasonló eset tavaly januárban is történt budapesten, akkor egy bankrabló egy tússzal együtt menekült be egy panelházba a kirabolt Flórián téri fiókból. A rablót akor csak nyolc nappal később, január 21-én sikerült a rendőröknek elfogniuk.

 

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 3°C Esős

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület