Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/bulvar/bulvar-ferfiak/2010-11-24-ismet-paradezott-melltartoban-es-borminiben-tegnap-benko-daniel

Ismét parádézott melltartóban és bőrminiben tegnap Benkő Dániel. - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-11-24 11:47:34

Ismét parádézott melltartóban és bőrminiben tegnap Benkő Dániel.

Ismét parádézott melltartóban és bőrminiben tegnap Benkő Dániel.

Prostinak és kamionosnak öltöztek hétfő este a villa celebjei. A nézők ugyanis úgy döntöttek, hogy a mesefigurák helyett ilyen jelmezekben szeretnék látni őket.

Benkő Dániel persze ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, ő nem kamionos-, hanem prostiruhát öltött magára. Egy szál melltartóban, miniszoknyában és egy boával a nyakában ajánlkozott Győzőnek, aki még a kedvezményes tarifa ellenére sem volt vevő rá.

–  Na gyere, ha gondolod, hátulról elkaphatsz – viccelődött Benkő, poénjait viszont a showman egyáltalán nem értékelte. Persze ez nem befolyásolta a hangulatot, a villalakók hamar ráéreztek a szerepükre, és már indult is az alkudozás a prostik és a kamionosok között.

Bea vállalta fel a madám szerepét, ő 100 euró, vagyis közel 28 ezer forint alatt azt sem engedte, hogy „udvarhölgyei", Virág és a Viva Tévé műsorvezetője, Eszter megmutassák magukat a kuncsaftoknak. A hangulatot csak fokozta, amikor a háttérből felcsendült a mulatós zene, ráadásul Gáspár Győző előadásában. A celebek azonnal táncra perdültek, élükön persze Győzivel. Ellentétben Tóth Gabival, aki láthatólag alig várta, hogy vége legyen az estének.

Úgy tűnik, az énekesnő nem igazán találja a helyét a villában, amikor csak lehet, kivonja magát a feladatok alól. Hogy múlassa az időt, inkább hintázik vagy hosszasan cigarettázik az udvaron, de szemmel láthatólag a kamionosok és prostik buli teljesen kiverte nála a biztosítékot.

– Én ezt nem bírom, nem ilyen vagyok, ezekre a zenékre nem tudok táncolni – mondogatta Gabi, aki azt is bevallotta, képtelen olyan nőcis lenni, mint a villa többi hölgy tagja, úgyhogy ha már mindenképpen szerepelnie kell, inkább vállalná a striciszerepet.

Az énekesnő csak letörten ült magában, és úgy bámulta a többieket, mintha kívülálló lenne. – Gabi, mit csinálsz? Ne merengjél itt nekem, az nincs benne a gázsinkban – próbálkozott felvidítani Benkő.

http://www.pink.hu/sztarok/melltartoban-es-borminiben-paradezott-benko-daniel-2094132

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -12°C Ködös

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület