Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kek-hirek/rendorsegi-hirek/2011-05-04-elfogtak-a-budapesti-taxisofor-egyik-bantalmazojat

Elfogták a budapesti taxisofőr egyik bántalmazóját - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-05-04 13:41:08

Elfogták a budapesti taxisofőr egyik bántalmazóját

Elfogták a budapesti taxisofőr egyik bántalmazóját

Egy napon belül elfogta a rendőrség a kedd hajnalban bántalmazott budapesti taxisofőr egyik bántalmazóját, a gyanúsított és még ismeretlen helyen tartózkodó társa életveszélyes sérüléseket okozott a taxisnak, a megvert férfi autóját is ellopták - közölte a BRFK kommunikációs osztálya szerdán a rendőrség honlapján.

A közlemény felidézi, hogy a két fiatal férfi keddre virradó éjszaka Kőbányán intett le egy taxit, majd egy VIII. kerületi, Kisfuvaros utcai címet adtak meg úticélként. A taxis a kért lakóházhoz szállította utasait, akik közölték, hogy a viteldíjat nem tudják kifizetni, s azt kérték, menjen velük és a lakásban átadják a viteldíjat.


A lakótömb lépcsőházában a két, akkor még ismeretlen férfi hirtelen rátámadt a taxisra, akit úgy megvertek, hogy életveszélyes sérülést szenvedett. A támadók elvették a taxis autójának kulcsát, majd a kocsival elmenekültek a helyszínről. A járművet később egy XV. kerületi parkolóban hagyták.


A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók a bűncselekménytől számított 24 órán belül beazonosították a feltételezett tetteseket. Az egyik gyanúsítottat, a 25 éves F. Oszkárt erzsébetvárosi lakásán még kedd este elfogták. Feltételezett társa, a 21 éves Fertő László jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki.


Az elfogott és őrizetbe vett F. Oszkárt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során tagadta a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.


MTI 2011. május 4., szerda 12:54

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 13°C napos

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Magyarország nyitólapja

Hirdetések Budapest

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület