Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kek-hirek/rendorsegi-hirek/2010-11-29-elfogtak-a-harmadik-kispesti-bankrablot

Elfogták a harmadik kispesti bankrablót - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-11-29 16:09:57

Elfogták a harmadik kispesti bankrablót

Elfogták a harmadik kispesti bankrablót

A rendőrség vasárnap este elfogta a kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottját, akinek sikerült elszöknie a helyszínről. Részleteket későbbre ígértek.

Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány vasárnap délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy valóban hárman rabolták ki pénteken a Budapest Bank kispesti fiókját. Egyiküket lelőtték a rendőrök, másikukat elfogták. A harmadik  rabló a korábbi információkkal ellentétben nem menekült be abba a panelházba, amit a rendőrség a szemtanúk beszámolói után lezárt. A harmadik elkövető után hajtóvadászat indult, a rendőrfőkapitány a sajtón keresztül üzente, nincs esélye.

A Blikk online információi szerint a még pénteken elfogott 32 éves budapesti férfi részletes személyleírást adott a rendőröknek szökésben lévő társáról, és a nevét is megmondta. A bulvárlap tudni vélte, hogy a harmadik férfinél egy Kalasnyikov gépkarabély van, a 11 lövéssel lelőtt rabló pedig egy KGK-9-es géppisztolyból támadt a rendőrökre.

Forrás: http://www.sit-e.hu/elfogtak-a-harmadik-kispesti-bankrablot/

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 0°C Ködös

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület