Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/gazdasag/cegek-vallalkozasok/2011-10-21-luxus-es-design-a-tengeren-a-joyme-lett-a-monacoi-yacht-show-szenzacioja

Luxus és design a tengeren - a ’joyMe lett a monacoi Yacht Show szenzációja - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés

Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-10-21 13:09:45

Luxus és design a tengeren - a ’joyMe lett a monacoi Yacht Show szenzációja

Luxus és design a tengeren - a ’joyMe lett a monacoi Yacht Show szenzációja

Monaco, kék ég, türkizzöld tenger, napsütés. 2011. szeptemberében is ez az élmény fogadta mindazokat, akik ellátogattak a rangos monacoi Yacht Show-ra, hogy megcsodálhassák a világ legmodernebb és legizgalmasabb kialakítású jachtjait. A hercegség kikötőjébe már napokkal korábban egymás után érkeztek be ezek a luxusjachtok, hogy részt vegyenek a nemzetközi szemlén. A világ négy égtája felől behajózott vízi járművek között idén kétségkívül a ’joyMe volt az esemény egyik szenzációja.

A ’joyMe, Philip Zepter saját használatra készült 50 méter hosszú jachtja, amelynek kialakítása sok szempontból eltér a jachtok hagyományos megoldásaitól.

 

 

A joyMe a Zepter letisztult formatervezési elvei alapján készült, innovatív technológiával. A lendületes vonalak merész szépséget sugallnak. Hosszú, áramvonalasan elnyúló forma jellemzi a jachtot, amely ugrásra kész dinamizmust sugall akkor is, amikor a hajó dokkban áll. Az örömteli, dinamikus színek fiatalos, pozitív életszemléletet hirdetnek. A ’joyMe fedélzetén többfunkciós, tágas terek találhatóak, az étkező modern környezetében ünnep minden étkezés. Természetesen a luxus kialakítású hálószobák mellett medence, fitneszterem és napozófedélzet is gondoskodik a kényelemről, és más jachtokon talán még sosem volt ilyen pazar és elegáns fürdőszoba sem…

 

 

Így nem véletlen, hogy a különleges jacht nagy érdeklődésre tartott számot, a világ minden tájáról érkeztek újságírók, televíziós forgatóstábok, hogy beszámoljanak a jachtépítés során bevetett technológia és design új eredményéről, és mindarról, amit a ’joyMe életmód terén képvisel.

 

 

A rendezvény fénypontja minden kétséget kizárólag a péntek esti fogadás volt, amikor is a fedélzetre számos VIP vendég és híresség, valamint a monacói társasági körök fontos személyisége volt hivatalos. A hangulatot világhírű DJ-k biztosították, brazil ütősök doboltak, a divatvilágból pedig bemutatkozott a Zepter Style, Svetlana Livadnaia és Catalin Botezatu.

 

 

A vendégek ezen az estén a luxus és a nyugalom világába léphettek, és megismerhették a Zepter International elképzeléseit a formatervezés új trendjeiről, amely bizonyítja, hogy a design szebbé teszi az életünket.

 

 

A ’joyMe több mint egy egyszerű jacht: egy álom jelképe, bizonyíték arra, hogy minden lehetséges. A tengerjáró ékszerdoboz megalkotása során a cég alapító-elnöke, Philip Zepter maga is szenvedélyes rajongója lett a tengernek, és ez további tervekre inspirálta őt.

 

 

Ez a különleges jacht a luxus új éráját jelzi, hiszen a cég máris számos új hajó megépítését tervezi. A ’joyMe kivételes fogadtatásán felbuzdulva a vállalat tovább terjeszkedik a minőségi szolgáltatások terén a ZeptAir légitársasággal és a Philip Zepter Yachts-szal, a minőség és a luxus jegyében.

 

 

A Zepter International ma már az 5 kontinens több mint 40 országában van jelen, új és hatékony megoldásokat keresve a hosszabb, egészségesebb, teljesebb életért.

 

 

www.zepter.hu

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület