Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/gazdasag/cegek-vallalkozasok/2011-07-15-saslik-variaciok-grillszezon-kedvencek-a-gallicooptol

Saslik variációk: grillszezon kedvencek a Gallicooptól - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-07-15 14:47:06

Saslik variációk: grillszezon kedvencek a Gallicooptól

Saslik variációk: grillszezon kedvencek a Gallicooptól

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. idén nyárra ínycsiklandó saslik variációkat alkotott a grillszezon szerelmeseinek. A nyársra fűzött, pácolt és „színesen” fűszerezett Grill Party pulykafalatok három ízben kaphatók: a Dolce Vita a mediterrán világot, a Tex-Mex Mexikó zamatát idézi, az aszaltszilvás-vörösboros pedig igazán különleges íz-élményt ígér. A konyhakész, friss pulyka színhúsból készült szezonális termék megsüthető szabadtűzön, és így a grillpartik kedvence lehet, de elkészíthető tepsiben is a család örömére.

Izgalmas újdonságok az idei nyár főszereplői

A nagy sikerű Gyros-tál mellett a Gallicoop Zrt. legújabb termékfejlesztésének eredményeként idén nyáron izgalmas Grill Party saslik-variációkat próbálhatnak ki a grillszezon rajongói.

A pálcikára fűzött, apró – méltán népszerű – húsfalatok a Gallicoopnak köszönhetően finoman pácolva és különlegesen fűszerezve, konyhakész állapotban kaphatók.

Nem csak szabadtűzön vagy grillrácson, de tepsiben megsütve is ízletes és egészséges ebéd vagy vacsora készíthető belőle.

 

A nyárson kínált szezonális újdonság védőgázas csomagolásban, háromféle ízesítéssel kerül forgalomba: az élénksárga és zöld fűszerekkel készített Dolce Vita a mediterrán világot, a vörös páccal bevont Tex-Mex Mexikó konyháját idézi, míg az aszaltszilvás-vörösboros variáció az édes, gyümölcsös töltelék és a bor aromája miatt egyedi gasztronómiai élményt ígér.

„Változatos, finom pácainkkal biztosítjuk a kiváló minőségű pulyka színhús egyedülálló zamatosságát, illetve megkönnyítjük a saslik puhulását is a sütés során.” – mondta Erdélyi István, a piacvezető hazai pulykafeldolgozó elnök-vezérigazgatója.

 

A Dolce Vita és Tex-Mex variációk 450 grammos tálcás kiszerelésben – bolttípustól függően – 535-615 forint közötti áron kaphatók, az aszaltszilvás-vörösboros saslikot pedig 600 grammos csomagban, 615-799 forint közötti áron kínálják az ország nagyobb kereskedelmi láncai idén nyáron.

 

###

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. (www.gallicoop.hu) a baromfiipar meghatározó résztvevőjeként Magyarország stabilan piacvezető pulykafeldolgozó vállalata, hazai részesedése 40%. A többségi (85%) magyar tulajdonú cég 1989-es megalakulása óta folyamatosan növeli pénzügyi és szakmai eredményeit, 2010-ben nettó értékesítési árbevétele 27,5 milliárd forint volt.

A többszörösen díjnyertes Gallicoop hazánkban egyedülálló vertikális, zárt rendszerű pulykatenyésztő integrációt hozott létre. Magas színvonalon szervezte meg az ehhez szükséges alapanyag termelést, feldolgozást, a húskészítmény-előállítást, valamint az értékesítést.

A társaság biztosítja a törzsállományhoz szükséges pulyka szülőpárállományt, de a tojások keltetését is maga végzi. A termelés egyéb fázisait önálló, a céggel hosszú távra szerződött termelőkre bízza, közel 1400 embernek biztosít megélhetést a régióban.

Töretlen sikerein keresztül jelentős szerepe volt abban, hogy – Izrael és az USA után – Magyarország jelenleg a harmadik legnagyobb pulykafogyasztó nemzet a világon. A szarvasi székhelyű cég rendre újabb exportpiacokat hódít meg, tavalyi értékesítésének több mint negyede exportból származik.

A széles termékválasztékot kínáló vállalat szigorú élelmiszerbiztonsági szempontok érvényesítésével garantálja a kiváló termékminőséget.

 

További információk:

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. (www.gallicoop.hu)

Erdélyi István, elnök-vezérigazgató, (36-66) 312-395, [email protected]

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület