Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/fooldal/2010-10-01-taviranyitos-autos-futam-az-u26-djuice-clubshopban

Távirányítós autós futam az U26 djuice clubshopban - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-10-01 10:06:06

Távirányítós autós futam az U26 djuice clubshopban

Távirányítós autós futam az U26 djuice clubshopban

Október 5-én elemkimerülésig tartó távirányítós autós futamra készülnek az U26-ban. Elő a háttérbe szorított és mindenkiben megbúvó gyermeki oldallal és versenyre fel!

Távirányítós autós futam az U26 djuice clubshopban.

Dübörögjenek a motorok, éljen a száguldás!

Másfél hónappal ezelőtt a Mobilaréna feltette olvasóinak a kérdést, milyen programnak örülnének a legjobban, hogy kicsit kikapcsolódhassanak a mindennapokból és újra átélhessék a gyermeki gondtalanságot. A program megszervezését a djuice vállalta. Az olvasók 52%-a a távirányítós autós verseny megrendezésére voksolt, így október 5-én 17 órakor kezdetét veszi az őrült futam.

Az U26-ban egy rendkívül impozáns pályát építenek fel, mely 2 szakaszból, egy off-road és egy triál részből fog állni. A rendezvényre ellátogatók ezeken próbálhatják majd ki az autókat. Persze ezzel még nincs vége a dolognak, ugyanis a megmérettetésre hivatalosak szakemberek is, akik az ilyen járgányok felépítését fogják szemléletesen demonstrálni, azaz szétszedni és összerakni őket pillanatok alatt az arra fogékonyak nagy örömére. A szerelgetésre vágyó résztvevők is kivehetik a részüket a bütykölésből, lesz lengéscsillapító csere, difi ki és berakása, természetesen mindez időre.

Nagyszerű kikapcsolódásnak ígérkezik egy laza kedd estére, amikor semmi másra nem kell figyelni, mint a gumi tapadására a pálya összes szakaszán.

Időpont: 2010.10.05.

Helyszín: U26 djuice clubshop

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 5°C napos

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület