Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/politika/part-hirek/2011-08-18-az-mszp-stadler-maria-kizarasat-koveteli

Az MSZP Stadler Mária kizárását követeli - BpStart.hu

Stadler Mária egyebek között azt mondja beszélgetőpartnerének egy netre feltöltött videó szerint: " ha maguk radikálisok lennének, akkor vennének stukkert és lelőnék ezt a rohadék gyurcsányt

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-08-18 13:35:30

Az MSZP Stadler Mária kizárását követeli

Az MSZP Stadler Mária kizárását követeli

Stadler Mária egyebek között azt mondja beszélgetőpartnerének egy netre feltöltött videó szerint: "ha maguk radikálisok lennének, akkor vennének stukkert és lelőnék ezt a rohadék Gyurcsányt".

Az illetékes hatóságok határozott fellépését és a fideszes Stadler Mária kormánypártból való kizárását sürgeti az MSZP egy nyilvánosságra került videofelvétel kapcsán.

"Mély megdöbbenéssel láttuk azt a világhálóra tegnap felkerült videófelvételt, amelyen Stadler Mária ötödik kerületi fideszes politikus Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök lelövésére buzdította a szélsőjobboldali nézeteiről ismert, terrorcselekményekkel vádolt Budaházy Györgyöt" - közölte az MTI-vel csütörtökön Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke.

Mint hozzátette: felszólítják Stadler Máriát, hogy a felvételen elhangzó kijelentései után azonnal távozzon a magyar közéletből, továbbá felszólítják Rogán Antalt, a Fidesz V. kerületi elnökét, hogy azonnal zárja ki Stadler Máriát a Fideszből.

"Az MSZP elvárja az illetékes hatóságok határozott fellépését, az ilyen életellenes cselekményekre való felbujtás esetében szükséges intézkedések mielőbbi megtételét. Ellenkező esetben az MSZP büntető feljelentést tesz" - zárul a közlemény. Az interneten elérhető videofelvételen Stadler Mária egyebek között azt mondja beszélgetőpartnerének: "ha maguk radikálisok lennének, akkor vennének stukkert és lelőnék ezt a rohadék Gyurcsányt".

 

Az ominózus videofelvétel:

 

Forrás: http://hirszerzo.hu/belfold/20110818_stadler_maria_fidesz_mszp

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület