Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/keruleti-hirek/3-kerulet/2011-07-21-egyre-nepszerubb-a-szechenyi-kartya-bekasmegyeren-is

Egyre népszerűbb a Széchenyi Kártya Békásmegyeren is - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-07-21 12:27:35

Egyre népszerűbb a Széchenyi Kártya Békásmegyeren is

Egyre népszerűbb a Széchenyi Kártya Békásmegyeren is

Gyökeresen átalakulhat az idén a Széchenyi Kártya felhasználása Budapesten, azon belül a kerületünkben is.. Míg korábban csak folyószámlahitelt tudtak felvenni a programban részt vevő kis- és középvállalkozások, az elmúlt év ősze óta megnyílt a lehetőség a forgóeszközök beszerzésére és a beruházási célok megvalósítására is.

A legtöbb független gazdasági szakértő is elismeri, hogy a Széchenyi Kártya Program igazi sikertörténet a hazai gazdaságfejlesztésben. Nyolc év alatt összesen 900 milliárd forint hitelt folyósítottak a programon keresztül.

A legfrissebb adatok szerint az idei esztendőben április végéig több mint 5500 kártya talált gazdára, míg az összes kihelyezett hitelállomány meghaladta a 41,5 milliárd forintot.

Ecseri Marietta, az MKB Bank fiókvezetője szerint a Széchenyi Kártya népszerűsége Békásmegyeren is jól megfigyelhető: csak a Pünkösdfürdő utcai MKB kirendeltség több mint 80 millió forint hitelt folyósított a helyi kis-és középvállalkozásoknak a Széchenyi Kártya Programon keresztül az idei év első négy hónapjában.

 

 

A tavaly ősszel bevezetett két hitelfajta közül a Széchenyi Forgóeszközhitel a készletfinanszírozást segíti elő, 25 millió forintos felső határig.

A hitellel nem csupán az átmeneti likviditási problémákat hidalhatják át a kkv-k, hanem hosszabb, maximum 36 hónapos futamideje miatt kifejezetten alkalmas forgóeszközök finanszírozására is.

Szintén tavaly  ősztől érhető el a Széchenyi Beruházási hitel, amely a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon, legfeljebb 10 éves futamidőre történő finanszírozására szolgál, 50 millió forintos felső határig.

 

2011.07.21. Csütörtök

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület