Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/keruleti-hirek/14-kerulet/2010-09-22-fogarasi-siiskola-nyilt-zugloban

Fogarasi síiskola nyílt Zuglóban - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-09-22 16:03:57

Fogarasi síiskola nyílt Zuglóban

Fogarasi síiskola nyílt Zuglóban

Szeptember vége már a tél kezdete a régi diákoknak a zuglói síiskolában, hiszen a hónap utolsó hét végéjén már próbacsúszásokkal „melegítik be” a nyáron felújított műanyag pályát.

Hejhó, sízni jó!

Egészségügyi szűrésekkel, szakmai tanácsadással nyit a síiskola



Szeptember vége már a tél kezdete a régi diákoknak a zuglói síiskolában, hiszen a hónap utolsó hét végéjén már próbacsúszásokkal „melegítik be” a nyáron felújított műanyag pályát. Az új növendékeket is várja a lesiklásra időjárástól függetlenül kiválóan alkalmas domb, és a 16 éve működő iskola közössége. A BKF Egressy úti épületének (Egressy u. 178) udvarán működő síiskolában szeptember 25-én és 26-án nyílt napokat tartanak. Szombaton ingyenes egészségügyi szűrések, vérnyomás és vércukorszint ellenőrzés, és más helyben végezhető vizsgálatok, valamint életmód tanácsadás is belefér a délelőttbe. Vasárnap folytatódhatnak a beiratkozások és csoportbeosztások, a szakmai tanácsadások és a síbörze. Hogy az évszaknak jobban megfelelő elfoglaltság is legyen: ezúttal ugrálásra csábító légvárat fújnak fel és kerékpáros ügyességi verseny is gazdagítja a programot.

Bár a forró teához és forralt borhoz még bizonyára nem lesz elég hideg, de a közösség nagyobb összejövetelein szintén szokásos jóféle gulyás a korai szezonnyitó őszi napokon is biztosan jólesik majd a résztvevőknek.

A részletekről a www.fogarasisiiskola.hu és a www.vita-pharm.hu internetes oldalakon tudhatnak meg többet.

 

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 7°C Ködös

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület