Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/sport/foci/2010-12-06-a-versenybizottsag-elhalasztotta-a-labdarugo-nb-i-17-fordulojat-es-a-magyar-kupa-idei-utolso-merkozeseit

A versenybizottság elhalasztotta a labdarúgó NB I 17. fordulóját és a Magyar Kupa idei utolsó mérkőzéseit - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-12-06 12:47:47

A versenybizottság elhalasztotta a labdarúgó NB I 17. fordulóját és a Magyar Kupa idei utolsó mérkőzéseit

A versenybizottság elhalasztotta a labdarúgó NB I 17. fordulóját és a Magyar Kupa idei utolsó mérkőzéseit

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a labdarúgó NB I 17. fordulóját. Az új játéknap 2011. február 26. Szintén elmaradnak a Magyar Kupa idei utolsó mérkőzései – számolt be róla az mlsz.hu.

Az élvonalbeli labdarúgóklubok tulajdonosai ma délelőtt tárgyaltak egymással, és javaslatot tettek az MLSZ versenybizottságának a forduló elhalasztására. A testület a délutáni ülésén tárgyalta a kérdést, és végül a halasztás mellett döntött.

„A bizottság tudomásul vette a tulajdonosi testület tájékoztatását. E szerint az NB I-es sportszervezetek vezetői játékra alkalmatlannak ítélik a pályák minőségét. Egyeztettem a módosításról az érintett televíziós társaságokkal is, ezek után a bizottság úgy határozott, hogy elhalasztja az NB I tizenhetedik fordulóját" – mondta Studniczky Ferenc, az MLSZ versenybizottság elnöke az ülést követően.

A határozat alapját a versenykiírás azon passzusa szolgáltatja (28. A), amely szerint rendkívüli, indokolt esetben a bizottság későbbi időpontra halaszthatja a bajnokság fordulóját. A február 26-i kezdés azt jelenti, hogy nem változott a labdarúgó NB I tavaszi rajtjának korábban kitűzött időpontja.

A Magyar Kupa jövő heti mérkőzéseit szintén tavaszra halasztotta a bizottság, az új játéknap február 16. Ami a Ligakupa idei mérkőzéseit illeti, azokról a bizottság később, a televíziós társaságokkal történő egyeztetést követően határoz.

A 17. forduló párosítása:

BFC Siófok–Győri ETO FC

Ferencvárosi TC–Kecskeméti TE-Ereco

Vasas–Videoton FC

MTK Budapest–Budapest Honvéd

Szolnoki MÁV FC–Lombard Pápa Termál FC

ZTE FC–Szombathelyi Haladás

Újpest FC–Kaposvári Rákóczi FC

Debreceni VSC-TEVA–Paksi FC

 

 

Forrás: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-versenybizottsag-dontott-a-halasztasrol-hivatalos-2055086/

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 8°C Tiszta

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület