Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/kereses/hirek/Budapest

Budapest - Budapest - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Budapest a Budapest start kereséséi eredménye » 4308 találat a(z) Budapest kulcsszóra
Tudományos ismeretekre épülő orvosi diéta

2012-04-13 | 12:20:52

Tudományos ismeretekre épülő orvosi diéta

Az európai piacon több száz fogyókúra (koplalókúra) módszert találhatunk a káposztaleves diétától az „Atkins”, „Update”, különféle mozgás-, fehérje-, elválasztó-, tej-, gyümölcs-, tojás-, sajt-, méregtelenítő diétáig. Ismert, hogy a túlsúlyosság, a kövérség napjainkban az egyik legnehezebben kezelhető betegség, ráadásul a beteg számára gyakran az élete központi problémájává növi ki magát. Számos krónikus betegség esetén a túlsúly további kockázat, a legtöbb szív-érrendszeri vagy mozgásszervi betegségben megnehezíti az alapbetegség eredményes kezelését.

Építsünk öntözőrendszert a kertünkbe!

2012-03-09 | 10:10:41

Építsünk öntözőrendszert a kertünkbe!

Talán nincs is ezermester, ki ne hallott volna már az automata öntözőrendszerekről. Minden kertbarát álma ez a megbízható berendezés, mely nappal láthatatlan, éjszaka viszont mindent megöntöz helyettünk. Ám tagadhatatlan, hogy a jót itt is meg kell fizetni; az alkatrészárak mellé a szakcégek nem kevés pénzt kérnek munkájukért cserébe: az építési költségek a teljes rendszer harmadát-felét is elérhetik. Az automata öntözés házilagos megvalósítása minden szempontból összetett, komoly feladat – de korántsem lehetetlen! Ha belevág az építésbe,biztosan örömét leli majd benne – és miért ne spórolná meg az építési költségeket, ha ebben még segítséget is kap?

J’aime Jam Party – szeder-szerelembe estünk a Sofitel Budapestben

2011-12-08 | 14:37:59

J’aime Jam Party – szeder-szerelembe estünk a Sofitel Budapestben

Mesebeli illatok, boldogan mosolygó csapatok és sok-sok apró, csinosan díszített üvegbe töltött szederdzsem. Mikulás estéjén így ünnepeltek a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégei a J’aime Jam-Party, azaz Szeretem a dzsemparti nevet viselő buliban. A Sofitel Budapest és a szeder igazán gyümölcsözőnek mondható kapcsolata a szálloda különleges illatának megalkotásával kezdődött, hiszen ahogy arról már korábban beszámoltunk, a L’Artisan Parfumeur, a francia luxus parfümök piacának vezető szereplője és a Sofitel luxusszálloda lánc különleges együttműködést kötött.

Év végi leltár – a pénztárcánkban is

2011-12-06 | 13:47:31

Év végi leltár – a pénztárcánkban is

Az év vége a számvetés ideje, ilyenkor érdemes több időt szakítani a hosszabb távú pénzügyi döntéseinkre is: forrásaink racionalizálásával, hosszú távú megtakarításaink újragondolásával akár jelentősen növelhetjük a befektetéseinkkel elérhető nyereséget – véli Varga László, az MKB Bank Pesti Retail Régiójának igazgatója.

Decemberi könyvesbolti meglepetés: színészek olvasnak fel kedvenc könyvünkből

2011-12-02 | 11:28:22

Decemberi könyvesbolti meglepetés: színészek olvasnak fel kedvenc könyvünkből

Kávé és vers – testi-lelki felfrissülést ígérő és nyújtó fogalmak. A kávé friss aromájának és a versek örökkévalóságának randevújára invitálja az ünnepre készülődőket a legismertebb hazai kávémárka, a Douwe Egberts Omnia. Idén decemberben több Libri-könyvesboltban Omnia Felolvasósarok várja a látogatókat, ahol népszerű színművészek ajándékoznak a vásárlóknak tartalmas pillanatokat. Budapesten Csányi Sándort, Gubás Gabit és Pindroch Csabát, vidéki városokban helyi színművész-sztárokat kérhet fel bárki arra, hogy olvasson fel neki egy verset. Érdemes megállni, megpihenni, és az ünnepet a versek által tartalmas pillanattal megtölteni.

Zöld szívvel, zöld gondolatokkal beoltott generáció

2011-11-29 | 13:38:00

Zöld szívvel, zöld gondolatokkal beoltott generáció

A djuice Öko Nagykövet képzése az 5 vidéki helyszínt követően november 30-án utolsó állomására érkezik Budapestre a Berzsenyi Gimnáziumba. A 150 diák részvételével zajló záróeseményen interaktív előadás és egy kreatív újrahasznosító sarok, „hulladékból használati tárgyat” program várja a fiatalokat. A nemes program végére országszerte közel 300 gimnazista büszkélkedhet a megtisztelő Öko Nagykövet címmel.

Megjelent a Budapest ihlette novella a Le Figaro-ban

2011-11-21 | 17:16:30

Megjelent a Budapest ihlette novella a Le Figaro-ban

Az elmúlt évben Budapestre látogatott Olivier Weber, francia író, újságíró, diplomata, hogy a Le Figaro francia napilapban megjelenő, Budapest által ihletett novellájához anyagot gyűjtsön. A történet, mely egy francia fiú hirtelen lángra lobbanó szerelméről szól, a budapesti Sofitelből indul, hogy azután az Ellátó érintésével a Szépművészeti Múzeum kiállítótermeiben találjuk magunkat. A Duna vándora címet viselő novella november elején jelent meg a híres francia lapban.

Körültekintőek a lakásvásárlók a fővárosban és Pest megyében

2011-11-21 | 16:56:00

Körültekintőek a lakásvásárlók a fővárosban és Pest megyében

Minden ötödik magyar család tervez a következő 1-2 évben lakáscélú beruházásokat – derül ki a Fundamenta és a Trend-Budapest piackutató közös felméréséből.A kutatás szerint a lakáscélú beruházást tervezők között a többség (72 százalék) legfeljebb 3 millió forint összegű beruházásban gondolkodik. A hitelfelvétel terén óvatosság jellemzi a hazai lakosságot, hiszen csak 6,7%-uk tervezi hitelfelvételből megoldani lakáscélú beruházását.

Verset ajándékba

2011-11-21 | 16:45:16

Verset ajándékba

Egyre rövidebbek a nappalok, hosszabbak az őszi-téli esték. Nincs is jobb, mint egy csésze kávéval és egy jó könyvvel bekuporodni egy jó meleg takaró alá. Idén karácsony előtt azonban még számtalan tartalmas pillanat vár ránk a Douwe Egberts Omnia jóvoltából. Karácsonyi versküldés Gubás Gabi, Csányi Sándor és Pindroch Csaba közreműködésével, Omnia Felolvasósarok a Libri könyvesboltjaiban és Ország verse szavazás, ahol kiderül, melyik az ország legkedveltebb verse. Ezzel készül karácsonyra Magyarország legismertebb kávémárkája.

Zöldre erősít: öko nagyköveteket képez a djuice

2011-11-04 | 17:43:39

Zöldre erősít: öko nagyköveteket képez a djuice

A fiatalok mobilmárkája az általa támogatott Re:Creativity hulladék-újrahasznosító tábor sikere után most országos környezetvédelmi turnét indít. A program célja, hogy a modern ismeretek átadásával öko nagyköveteket képezzen a jelentkező fiatalokból, akik később saját baráti körüknek is átadhatják a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés terén frissen megszerzett ismereteket. A programsorozat 5 vidéki és 1 budapesti állomást tűzött ki célul, ahol játékos tudásfelmérővel, színes szakmai előadással és újrahasznosító sarokkal várják az érdeklődőket, akik szemétből, kidobásra ítélt, régi tárgyakból készíthetnek új használati tárgyakat, dísztárgyakat, kiegészítőket, vagy akár ékszereket is. A résztvevő diákok a nap végén elismerő Öko Nagykövet Oklevelet is kapnak.

« előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... következő »

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület