Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/gazdasag/cegek-vallalkozasok/2011-06-27-a-sofitel-elinditotta-sajat-nagykovet-programjat

A Sofitel elindította saját Nagykövet programját - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-06-27 09:28:50

A Sofitel elindította saját Nagykövet programját

A Sofitel elindította saját Nagykövet programját

A nemzetközi márkastratégia részeként 2011. június 16-án a Sofitel elindította saját Nagykövet programját, melyben részt vesz az egyetlen francia luxus szállodalánc mind a 25 000 alkalmazottja szerte a világon.

A Sofitel Nagykövet programjába a szállodalánc minden egyes tagja, valamint a Sofitel vállalati irodái egyszerre fogtak bele. Cél, hogy a Sofitel alkalmazottai a márka nagyköveteivé váljanak. A „Nagykövetek” egy saját útlevelet kapnak, mely végigkíséri „szakmai utazásukat” a Sofitel világában.

 

Magali Laurent, a Sofitel nemzetközi HR alelnöke a következőt nyilatkozta a kezdeményezésről: „Hosszú távra tervezzük a projektet. Célunk, hogy minden egyes dolgozónk a Sofitel márka hírnökévé váljon. Számunkra kiemelkedően fontos, mind emberileg, mind szakmailag támogatni azokat, akik csapatunkban dolgoznak.”

 

A program három lépcsőből tevődik össze. Vonzó munkahelyet biztosít a tehetséges alkalmazottak számára, speciális kurzusokon biztosít lehetőséget tudásuk fejlesztésére, illetve karrierépítési lehetőségeket ajánl számukra.

 

 

„Légy önmagad”

A leendő alkalmazottak kiválasztási folyamatában a személyiséget, a kapcsolatteremtő készséget és a márka értékrendjét veszik alapul. Azok a szerencsésnek mondható tanulók, akik a kiválasztott 15 nemzetközi vendég- és szállodaipari iskolában folytatták tanulmányaikat, 12-18 hónapon keresztül kapnak lehetőséget a Sofitel menedzsmentjétől a szakmai tapasztalat gyűjtésére.

Ez a menedzser tréning, a „School of Excellence” program, melynek célja, hogy karrierindító lökést adjon. Különleges képzést és személyes támogatást kínál, olyan menedzserektől, akik valóban a diákok mentorai lesznek, így azok a szakmába minimum supervisor-i szinten kerülhetnek be. Ez a lehetőség természetesen a már most a Sofitelnél dolgozók számára is elérhető.

 

 

„Állj készen!”

A következő modul a szükséges tréningeket a három legfontosabb Sofitel értékre alapozva foglalja magába. Ezen értékek a „nyitott szellemiség”, a „kiválóság szenvedélye” és az „öröm forrása”.

 

A nyitott szellemiség elvén alapuló képzésen, egy orientációs program után, minden munkatárs felfedezi a márka világát, sztenderdjeit, a megjelenési és viselkedésre vonatkozó koncepcióját.

 

A kiválóság szenvedélye kurzussal a luxus-élmény eléréséhez vezető utat ismerhetik meg, a résztvevők emellett betekintést kapnak a vezetői készségek alapjaiba.

 

 

Az öröm forrása elv a teljes mértékben személyre szabott szolgáltatásra tanít. Lényege, hogy a dolgozók szabadon, önállóan dönthessenek, lepjék meg a vendégeket, ismerjék és fedezzék fel meg elvárásaikat, vágyaikat, és minden ottlétet különleges, személyes élménnyé varázsoljanak. A modul végén, egy hivatalos ceremónia keretein belül az új dolgozókat, a márka nagyköveteivé avatják.

„Be Magnifique”

A harmadik lépcsőfok azért jött létre, hogy ’à la carte’ kurzusokat ajánljon a dolgozóknak, melyek nagyrésze karrierjük fejlesztésében nyújt majd segítséget. Hosszú távon kísérik figyelemmel mindenki előmeneteli lehetőségeit, legyen jövendőbeli menedzser az illető, belső tréner vagy elismert szakértő bármely területen.

 

A Sofitel sikeres újraszerveződése után, a szállodalánc most arra fókuszál, hogy a márka egyet jelentsen a luxussal, illetve, hogy jelen legyen minden kulcsfontosságú városban. A Nagykövet program csak egy része a BE Magnifique névre keresztelt Sofitel márkastratégiának, melyet 6 alap elem határoz meg: Francia eleganicia, Személyre szabott szolgáltatás, Fejlődés - jelen lenni a világ minden táján, Emelkedő színvonalú teljesítmény, a Sofitel igazgatója „vérbeli házigazda”, alkalmazottai, pedig a márka Nagykövetei.

 

 

*****

Sofitel - Világszínvonalú szoláltatások, francia elegancia

A Sofitel az egyetlen olyan francia luxusszálloda-lánc, amely a világ öt kontinensének 40 országában több mint 120 helyen érhető el (ezzel több, mint 30.000 szobát kínálva vendégeinek).

A Sofitel a mai követelményekhez igazodva a legsokszínűbb igényeknek is eleget téve ajánlja korszerű  szállodáit mindazok számára, akik elvárják és megbecsülik a szépséget, a minőséget és a kiválóságot.

Legyenek akár egy olyan világváros központjában, mint Párizs, London, New York, Shanghai vagy Peking, esetleg illeszkedjenek finoman Marokkó, Egyiptom, Francia Polinézia vagy Thaiföld magával ragadó vidékeibe, a Sofitel-lánc minden egyes szállodája magában hordozza a francia "art de vivre" életstílus különleges élményét.

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 16°C Többnyire felhős

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Magyarország nyitólapja

Hirdetések Budapest

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület