Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/fooldal/2011-01-26-magyar-nemzet-egyre-nepszerubb-a-cannabishasznalat

Magyar Nemzet - Egyre népszerűbb a cannabishasználat - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2011-01-26 11:01:38

Magyar Nemzet - Egyre népszerűbb a cannabishasználat

Magyar Nemzet - Egyre népszerűbb a cannabishasználat

Az illegális drogok közül a fiatalok körében és az idősebb korosztályokban egyaránt a cannabis a legelterjedtebb - írta a Nemzeti Drog Fókuszpont vizsgálata alapján a szerdai Magyar Nemzet.

A cikk szerint a magyar középiskolások körében a cannabis a legelterjedtebb illegális drog, a tiltott szereket kipróbálók aránya pedig a gimnáziumokban a legmagasabb.

A középiskolás korúak problémásnak nevezett fogyasztói csoportjában túlsúlyban vannak a fiúk, akik jellemzően Budapesten vagy más nagyvárosban élnek - olvasható a lapban.

A vizsgálat megállapította, hogy a szülők anyagi helyzete nem befolyásolja a tiltott szerek kipróbálását, de kisebb valószínűséggel válnak rendszer szerhasználókká azok a fiatalok, akiket az édesszülők együtt nevelnek és elégedettek a szüleikhez fűződő kapcsolatukkal.

A Magyar Nemzet beszámolt arról is: 2009-ben a marihuána-lefoglalások száma több mint a kétszeresére nőtt Magyarországon.

MTI 2011. január 26., szerda 5:08

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -11°C Ködös
Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület