Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/vallalati-hirek/2010-08-03-speedfitness-avagy-az-ems-trening-a-szep-test-az-eronlet-es-vitalitas-eleresenek-forradalmian-uj-eszkoze

Speedfitness avagy az EMS tréning, a szép test, az erőnlét és vitalitás elérésének forradalmian új eszköze - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-08-03 10:11:01

Speedfitness avagy az EMS tréning, a szép test, az erőnlét és vitalitás elérésének forradalmian új eszköze

Speedfitness avagy az EMS tréning, a szép test, az erőnlét és vitalitás elérésének forradalmian új eszköze

Ha régóta vágysz a megfelelő alak és testkép elérésére, de a kerülöd a hosszú, izzasztó edzéseket, és úgy általában a testmozgást, esetleg időhiány okoz problémát, jó hírünk van Számodra! A Speedfitness tréner már Magyarországra is megérkezett, és ha a jövő fitness trendjét választod, már nem kell naponta több órát a tested karbantartásával foglalkoznod.

Bizonyítottan, klinikai adatokkal, tesztekkel alátámasztott, egyedülálló hatásmechanizmusa révén, könnyebben, és rövidebb idő alatt hozhatod tökéletes formába a tested, mint valaha gondoltad volna.

Ha azt mondom heti 2 x 20 perc, látványos és tartós eredményeket biztosít, azt a fotelből úgy sem fogod elhinni... Ezért javaslom, győződj meg róla a személyesen mielőbb, a Speedfitness referencia szalonjában. Augusztus 31.-ig a 10 alkalmas bérlet mellé ráadásul 3 alkalom narancsbőr kezelést is kapsz ajándékba!

 

speedfitness

A Speedfitness az EMS technológia (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) elvén működő készülék, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat , mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a  testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó kemény tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.

 

Az EMS tréning egy olyan technológia, mely innovatív módon biztosítja az időkímélő és hatékony, egész testre kiterjedő edzést, mivel a nyújtó- és feszítő izmok egyidejűleg vannak bevonva a mozgásba. 15 perc EMS-tréning egy normál erőnléti edzés 15-szörösének felel meg.

A Speedfitness segítségével a mélyen fekvő tartó izmok is stimulálásra kerülnek, ami a test stabilitásának javításához vezet és számos fájdalmat sikerrel csillapít. A paraméterek kiválasztásának függvényében (impulzus időtartama, szünet, frekvencia, emelkedési idő, impulzus szélessége) különböző fiziológiai hatásokat lehet észlelni testformálás és erőnövekedés terén, de még pszichológiai hatásokat is megfigyeltek, úgymint emelkedett hangulat - valamint a közérzet javulása és jó testérzékelés.

 

speedfitness

A pozitív hatások sokasága és a lehetséges alkalmazási célok nagy száma alapján széleskörű célközönség számára nyújthat a Speedfitness hatékony segítséget.

 

A régi típusú hasonló elven alapuló kezelésekkel ellentétben, a Speedfitness a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt edzi. Így a program alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban minden izmot átdolgoztasson, de akár aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével a hatás erősíthető, vagy akár kardiogéppel kombinálva is tovább fokozható a 20 perces edzésprogram eredményessége.

 

A gép által végzett izomstimuláció hatásról klinikai tanulmányok sor bizonyította be, hogy nagyon gyors, látványos, és nem csak esztétikai, hanem élettani szempontból is kimagasló eredmények érhetőek el.

Sportorvosi szakvélemények és tanulmányok sora bizonyítja az EMS tréning hatékonyságát és eredményességét:

„Rendkívül hatásos és időkímélő teljes test tréning érhető el már 15 perc edzéssel (…) ami egy izomnövekedés-orientált erőnléti tréning 15-szörösének felel meg.”
(Boeckh-Behrens/Treu, 2002)


„Az elektrostimulációs tréning (…) az izomzat nagy részét igen intenzíven aktiválja. (…) Alacsony időráfordítással, akár már 20 perc edzésidővel alakformáló hatást lehet elősegíteni és terápiás kezelés alatt el lehet érni a kívánt alakformálási célokat.”
(Boeckh-Behrens/Treu, 2002)


„Az elektrostimulációs tréning az egyik a legsokoldalúbb módszer, mellyel számos betegség kockázati tényezőjének megszűnését el lehet érni.
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„A résztvevők 82%-ának a hátfájása csökkent, 30%-nál teljesen megszűnt. A tesztalanyok 40%-a panaszkodott a tréning előtt krónikus fájdalmakról, a tréning után csak 9%.”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„Az inkontinencia tüneteinek javulása a nők 76%-ánál volt megfigyelhető. 33%-uk tünetmentes lett a tréning-sorozat után.”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„Az edzőcsoport 70%-kal javította erőállóképességét.”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„A testérzet a tesztalanyok 83%-ánál javult. 89%-uk feszesebbnek, erősebbnek és keményebbnek érezte magát”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„A tréninget a résztvevők 90%-a pozitívnak találta”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


„Az EMS-tréning (…) nagyon hatékony módon olyan népbetegségekkel is felveszi a harcot, mint a hátfájás(…)”
(Boeckh-Behrens/Vatter, 2003)


A kreatin-kináz szint (CK) drasztikus növekedése egy nagyon magas tréningintenzitást jelent, kb. 40%-kal erősebb terhelés éri izomzatot az EMS tréning által, mint egy intenzív konvencionális erőnléti tréning alatt.”
(Boeckh-Behrens/Bengel, 2005)


A Speedfitness készülék és edzésprogramjai kortól és edzettségtől függetlenül ideálisak mindenkinek, mivel a gép az összes izomcsoportot átdolgozva növeli az erőnlétet és az állóképességet, javítja a keringést, az oxigén ellátást. Ezáltal felgyorsul a zsírégetés, és az intenzív izom-összehúzódások feszesítik, szálkásítják az egész testet. A program ideális mindazoknak, akik eddig az idő, az erőnlét, vagy a csoportos edzési lehetőségek miatt nem fordítottak kellő időt a mozgásra és a testedzésre. A módszerrel heti 2 x 20 perc tréning mellett, kellemes, oldott légkörben, személyi edzővel lehet elérni az ideális testképet akár néhány hét alatt.

 

speedfitness

Mivel ez sem csodaszer, a már frázisként hangzó fehérjedús, zsírszegény diétás étrend, és a napi 3-3.5 literes folyadékbevitel ebben az estben is maximalizálja az EMS tréning eredményességét.

A kezelés és az életmódváltás hatásaként nagyon rövid idő alatt érhető el feszes, tónusos test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izomzat.

Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető.

Bővebb információ:

www.speedfitness.hu

Várdai Mariann
30/20 50 496

 

« Vissza

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest -5°C Széllökések

Get Adobe Flash player

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület