Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/gazdasag/cegek-vallalkozasok/2010-09-24-a-trigranit-fejlesztesi-zrt-nyerte-el-a-fovaros-gazdasagaert-2010-dijat

A TriGranit Fejlesztési Zrt. nyerte el a Főváros Gazdaságáért 2010 díjat - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-09-24 11:43:47

A TriGranit Fejlesztési Zrt. nyerte el a Főváros Gazdaságáért 2010 díjat

A TriGranit Fejlesztési Zrt. nyerte el a Főváros Gazdaságáért 2010 díjat

A TriGranit Fejlesztési Zrt. elnyerte a Főváros Gazdaságáért 2010 díjat. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a díjat minden évben egy alkalommal adományozza azoknak a vállalkozásoknak, amelyek jelentős szerepet töltenek be Budapest és Magyarország gazdasági életében, valamint kapcsolódnak a kamarai mozgalomhoz is.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a díjat minden évben egy alkalommal adományozza azoknak a vállalkozásoknak, amelyek jelentős szerepet töltenek be Budapest és Magyarország gazdasági életében, valamint kapcsolódnak a kamarai mozgalomhoz is.

A díj elnyeréséhez alapvető feltétel továbbá, hogy a kitüntetett működési területén kiemelkedő tevékenységet folytasson, valamint, hogy a vállalatot a folyamatos fejlődés, a magas színvonal, a példamutató helytállás és a felelősségvállalás jellemezze.

Török Árpád, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy ez az elismerés egyaránt szól a TriGranit nagyléptékű fővárosi ingatlanfejlesztéseinek, amelynek fő hangsúlya a Millenniumi Városközpont, valamint a társaság elnökének, Demján Sándornak, "a legnagyobb befolyással és háttértőkével rendelkező magyar vállalkozónak, aki a magyar gazdasági élet és a főváros egyik legbefolyásosabb egyénisége".

A TriGranit Európa harmadik legnagyobb kereskedelmiingatlan-fejlesztő vállalata a Property EU 20-as listáján. A vállalat Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. összesen több, mint 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további, többnyire vegyes hasznosítású fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években - tartalmazza a cég közleménye.

2010. szeptember 23., csütörtök 20:12

Forrás: http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-381291

« Vissza

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 12°C Többnyire felhős

Get Adobe Flash player


Szavazás

Ön milyen információkat hiányol jelenleg a Bpstart.hu oldalon?

Szavazat: 94

Régebbi szavazások

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület