Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/fooldal/2010-09-27-budapest-game-show-a-millennarison-november-10-11-en

Budapest Game Show a Millennárison november 10-11-én - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
The Wayback Machine - http://web.archive.org/http://bpstart.hu:80/fooldal/2010-09-27-budapest-game-show-a-millennarison-november-10-11-en
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-09-27 11:36:14

Budapest Game Show a Millennárison november 10-11-én

Budapest Game Show a Millennárison november 10-11-én

A helyszín és az időpont változik, azonban a szervezők szorgalma legalább olyan erőteljes, mint a tavalyi Budapest Game Show esetében. Találkozzunk a Millenárison!

Idén is megnyitja kapuit a Budapest Game Show, bár az eseménynek otthont adó helyszín változik a tavalyihoz képest és az időpont is egy kicsit későbbre tolódik. A mostani ceremónia november 10-e és 11-e között, délután kettő órától, este kilenc óráig lesz látogatható, 990 forintos napijegy megváltása ellenében, amely összeg november utolsó napjáig levásárolható az 576KByte üzleteiben.

Játékok ezúttal is lesznek dögivel, olyan címekkel mulathatják idejüket a látogatók, mint a Call Of Duty: Black Ops, a Halo: Reach, a Need For Speed: Hot Pursuit, a FIFA 11, a Fallout: New Vegas, az Assassin's Creed: Brotherhood, a Fable III, a Star Wars: The Force Unleashed 2, a Medal Of Honor, a DJ Hero 2 és még néhány további sikervárományosba botolhatnak a kedves érdeklődők. A Budapest Game Show-nak otthont adó helyszín ezúttal a Jövő Háza lesz a Millenárison, ahol lesznek természetesen versenyek, megannyi játéklehetőség, szakmai előadások és egyéb érdekességek, így csak javasolni tudjuk, hogy nézzetek be Ti is, mert mi biztosan ott leszünk.

2010-09-24

Forrás: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_201009&id=338

« Vissza

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 10°C Tiszta

Get Adobe Flash player


Szavazás

Ön milyen információkat hiányol jelenleg a Bpstart.hu oldalon?

Szavazat: 94

Régebbi szavazások

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület