Bejelentkezés
BPSTART.HU

BP
START

budapest

Info

BPSTART.HU
/fooldal/2010-09-24-babakocsis-tuntetes-lesz-holnap-budapesten-a-mobilitasi-het-apropojan

Babakocsis tüntetés lesz holnap Budapesten a mobilitási hét apropóján - BpStart.hu

Szeretnéd tudni mi történik Budapesten? Szeretnéd megtalálni a kerületetben a szolgáltatókat, cégeket? Akkor gyere és néz körül nálunk. Budapest Start a főváros is erre tart!

Legújabb twittek

Keresés
Betűméret növelése Betűméret csökkentése

2010-09-24 12:06:37

Babakocsis tüntetés lesz holnap Budapesten a mobilitási hét apropóján

Babakocsis tüntetés lesz holnap Budapesten a mobilitási hét apropóján
Idén is demonstrálnak babakocsis kismamák Budapesten - a mobilitási hét apropóján.

Szombat délelőtt ezúttal a Bajcsy-Zsilinszky úton vonulnak végig a Nyugati tértől a Városháza térig. Az előzetes tervek szerint a Bajcsy-Zsilinszky út összes zebráján átkelnek majd, a Deák téren pedig lelépcsőznek az aluljáróba.

Arra akarják felhívni a figyelmet, milyen veszélyes babakocsival közlekedni valamelyik forgalmas fővárosi úton vagy azok biztonságosnak tűnő zebráin.

Sok átkelőnél olyan rövid ideig zöld a lámpa a gyalogosoknak, hogy azalatt lehetetlen átérni a másik oldalra. Emellett Budapest egyes fontos pontjai még mindig csak lépcsőn közelíthetők meg, és ez megnehezíti a kereskesszékesek, babakocsisok dolgát - mondják a szervezők.

Tavaly szeptemberben is volt babakocsis tüntetés a fővárosban, körülbelül 30-40 kismama vonult az Astoriáról, illetve a Múzeum körútról a Károly körúton keresztül az Andrássy útig.

2010. szeptember 24., P 07:54

Forrás: http://www.boon.hu/engine.aspx/babakocsis-t-252-ntet-233-s-lesz-holnap-budapesten/t/page/boon-article-detail-page/cn/haon-news-charlotteInform-20100924-0754206006/dc/im%3Aall%3Anews_special-hungary/ag/im-fuggetlen

« Vissza

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Regisztráció

0 hozzászólás.

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még nem írt senki hozzászólást!

Budapesti hírkereső

Web BpStart

Budapest 12°C Többnyire felhős

Get Adobe Flash player


Szavazás

Ön milyen információkat hiányol jelenleg a Bpstart.hu oldalon?













Szavazat: 94

Régebbi szavazások

Budapest I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület V. kerület VI. kerület VII. kerület VIII. kerület IX. kerület X. kerület XI. kerület XII. kerület XIII. kerület XIV. kerület XV. kerület XVI. kerület XVII. kerület XVIII. kerület XIX. kerület XX. kerület XXI. kerület XXII. kerület XXIII. kerület